fbpx
Logo Created with Sketch.

Shop
Dag in, dag uit, streven wij ernaar uitzonderlijke koffies beschikbaar te maken zoals niemand anders dat kan.

Toen oprichter Menno Simons ongeveer twintig jaar geleden op reis was in Ethiopië (waar hij toen nog handelde in biologisch sesamzaad), stuitte hij tijdens een wandeling op koffieplanten vol rijpe rode bessen. Het was liefde op het eerste gezicht, en hij werd de grondlegger van biologische koffieteelt in het gebied. Bocca was geboren.

Onze klanten

We zijn er trots op dat geweldige cafés, restaurants en werkplekken onze koffies schenken. Alle koffie die onze branderij verlaat is met zorg geteeld, naar Nederland verscheept en met toewijding gebrand. We helpen je graag met de laatste stap: deze perfect te serveren.

 

Meer informatie

Onze zoektocht naar perfectie is eindeloos en brengt ons naar de verste uithoeken van de wereld. Altijd op zoek naar de hoogste kwaliteit koffiebonen respecteren wij mens en natuur. Ons werk houdt nooit op, maar goddank begint elke dag opnieuw met koffie. Niets maakt ons gelukkiger.

Bocca School of Coffee

Onze ruim 15 jaar expertise maakt ons uiterst geschikte leermeesters. We hebben een geweldig uitgeruste trainingruimte, alle kennis in huis en de beste koffies van de wereld tot onze beschikking. Onze trainers, die te boek staan als de beste in de koffie-industrie, kunnen trainingen geven voor elk niveau en in iedere discipline. Van de enthousiaste thuisbrouwer tot de doorgewinterde professional, op de Kerkstaat ben je aan het juiste adres voor een leuke, leerzame workshop. Of geef er één cadeau!

Zie onze workshops

Met hun jarenlange ervaring weten onze branders precies hoe het beste in elke boon naar boven te brengen.

*Gratis verzending voor alle bestellingen boven € 50 binnen Nederland, boven € 75 binnen België, Luxemburg, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, boven € 100 binnen alle overige EU landen. Voor alle landen buiten de EU gelden de reguliere verzendkosten.