Winter menu 2019

09/30/2019 in Geen categorie

Nieuw seizoen, nieuw menu !

In onze espressobar in Amsterdam kun je ook terecht voor ontbijt en lunch. We bereiden verschillende gerechten die we altijd proberen te combineren met onze koffie of thee. Over het menu is goed nagedacht en we hanteren dezelfde uitgangspunten als bij onze koffie:  kwaliteit en smaak staan voorop. De gerechten zijn verrassend en tegelijkertijd toegankelijk. In de eerste plaats zijn we een koffiebranderij en ook door middel van ons eten willen we dat duidelijk te maken. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met lokale producten (denk aan onze hangop van Weerribben yoghurt en Goudse kaas) en maken we alles vers in onze eigen keuken.

 

Ieder seizoen wisselen we ons menu. Vanaf oktober staan er daarom drie nieuwe gerechten (en drie nieuwe drankjes!) op de kaart.

 

Kom je langs om te proeven?

NIEUW OP DE KAART

Chia pudding

Chiazaad geweekt in amandelmelk, geserveerd met gekarameliseerde appel, banaan, kersenconcentraat en huisgemaakte crumble. 

 

Vernieuwde hangop en granola

Verse hangop en huisgemaakte granola, met een coulis van bramen en zwarte thee. Geserveerd met gedroogd en vers seizoensfruit. 

 

Zacht gekookt ei 

Geserveerd op roggebrood met gezouten boter.

Download het menu

Kalfsvlees

Sous vide gegaarde kalfsmuis, geserveerd op toast met een verse salsa van gefermenteerde knoflook en rode wijn azijn. 

 

 

Rode biet creme 

Crème gemaakt van rode biet en speculaasspecerijen, geitenkaascrumble en walnoot. Geserveerd op toast. 

Download het menu

We hebben ook drie nieuwe winterdrankjes aan ons menu toegevoegd: warme appelsap, mocha en Frank’s famous elixer met kamille, gember en peper!

Granola met seizoensfruit

Rode biet crème