fbpx

Learn guides

04/02/2020 in Educatie

Heb je een training  bij ons gevolgd en wil je toch nog even terugkijken wat de stappen voor espresso zetten zijn? Waar je op moet letten bij het afstellen van de molen? En hoe je een koffierecept leest? Job van de Bocca School of Coffee  legt in deze video’s met een paar simpele stappen uit hoe je espresso zet, melk schuimt en je machine schoonmaakt. Bovendien hebben we een aantal tips & tricks op een rijtje gezet die koffiezetten nog leuker en makkelijker maken.

In deze video leer je stapsgewijs hoe je een espresso zet.

Wil je meer leren over espresso zetten? Bekijk ook de andere video’s.

Bocca op YouTube

In deze video legt Job uit hoe je het perfecte melkschuim creëert.

Wil je meer leren over melkschuimen? Bekijk ook de andere video’s.

Bocca op YouTube

Bekijk de andere video's op ons YouTube kanaal

Bocca op YouTube