fbpx

EVENT UITGESTELD – Comandante Brew & Grind Competition

20/02/2020 in Events

Belangrijke info: event uitgesteld

Beste deelnemers en publiek,

Om de gezondheid van ons allen te waarborgen, hebben Comandante en wij bij Bocca samen besloten om het event uit te stellen. Het spijt ons dit op het laatste moment te moeten doen en mensen te moeten teleurstellen, maar we zijn ervan overtuigd dat dit de beste beslissing is gegeven de huidige situatie omtrent COVID-19.

Als organisator van dit event is het onze verantwoordelijkheid om iedereen die aanwezig is – jury, deelnemer, bezoeker, MC en met name het team – zich goed en veilig te laten voelen tijdens het evenement. Op dit moment kunnen we dat niet garanderen.

De wedstrijddeelnemers en ingeschreven bezoekers zijn via mail benaderd. Als je hiertoe behoort en nog geen mail hebt ontvangen, neem contact met ons op via info@bocca.nl 

We verplaatsen het event naar een moment zodra de onrust voorbij is. Tegen die tijd zullen we dit via onze website en social kanalen communiceren. Dank voor jullie begrip en enthousiasme voor de koffie community.

In de tussentijd ben je uiteraard van harte welkom in onze winkel en online voor een kop koffie!

WORD JIJ DE EERSTE NEDERLANDSE COMANDANTE KAMPIOEN?

Iedereen is uitgenodigd voor deze internationale reeks Grind & Brew Kampioenschappen. Het is zover – de eerste Nederlandse Comandante Grind & Brew Cup komt eraan! Bocca & Comandante hosten een toffe en toegankelijke koffiecompetitie in de Bocca flagshipstore op Kerkstraat 96, Amsterdam. Dus geef je op om mee te doen aan de wedstrijd, neem je vrienden mee voor support en geniet van het feestje! Verzeker nu je plek om kans te maken op een van de spectaculaire prijzen, met voor de winnaar een unieke, gouden trophy grinder!

Wat houdt de wedstrijd in?

Elke deelnemer ontvangt dezelfde mystery koffie en handmolen. Ook voor filterapparatuur wordt gezorgd. Er zijn drie rondes van 8 minuten:

 

Ronde 1: pour-over methode. De winnaars gaan door naar de halve finale.

Ronde 2: immersie methode. De winnaars gaan door naar de finale.

Ronde 3/finaleronde: verrassingsronde!

 

Ons jury team bestaande uit drie top koffie professionals zal de koffies blind cuppen om te bepalen welke de beste van elke ronde is. Deelnemers ontvangen een volledige lijst met regels na registratie.

 

Meedoen? Zorg ervoor dat je op tijd je ticket boekt, gezien er plek is voor 18 deelnemers. De inschrijving opent op vrijdag 21 February om 8.00.

Wij hebben er zin in, tot de 13e!

Boek je deelname ticket hier

Wil je komen kijken?

Boek je publieksticket hier