Barista cursus

Wij hebben slechts 1 doel voor ogen: jou een kwalitatief uitmuntende training bieden, waarin je niet alleen kennis opdoet, maar ook inzicht krijgt waarom wij doen wat we doen. Onze vermaarde docenten kunnen met alle niveaus uit de voeten, van enthousiaste hobbyist tot ervaren professional. In onze mooie trainingsruimte werk je met de beste apparatuur en koffies, en je kunt een kijkje nemen in onze Flagship bar.

Ben jij een zakelijke klant en wil je graag een barista cursus voor jou en/of je team? Mail dan naar workshop@bocca.nl .

Home Espresso Workshop

Voor iedereen die de reis van koffieboon tot kop wil ontdekken; een leuke en leerzame combinatie van theorie en praktijk. Je leert alles van espresso zetten tot melk schuimen en je eigen cappuccino schenken.

 

Data en tijd: Woensdag 19:00, Zaterdag 10:00 & 14:00

Groepsgrootte: 2-4

Duur: 2,5 uur

Locatie: Espressobar, Kerkstraat 96 Amsterdam

Prijs: 80,-

Boek deze workshop

Home Cupping en Brewing Workshop

Vraag jij je af hoe je thuis perfecte filterkoffie kan zetten? Wij leren het je graag! In deze workshop behandelen we verschillende filter zetmethodes, recepten, en hoe deze opties invloed hebben op smaak.

 

Data en tijdstip: Woensdag 19:00, Zaterdag 10:00 & 14:00

Groepsgrootte: 2-4

Duur: 2,5 uur

Locatie: Espressobar, Kerkstraat 96 Amsterdam

Prijs: 70,-

Boek deze workshop

Coffee Tasting Workshop

Wil je leren hoe je bepaalde smaken in koffie herkent? Hoe je ontdekt wat je lekker vindt? En hoe je dat in woorden kunt omschrijven? Je leert alles over in deze coffee tasting workshop. We zetten een officiële cupping op, pakken we de lepels erbij en.. slurpen maar.

 

Data en tijdstip: Zaterdag 10:00

Groepsgrootte: 2-4

Duur: 2,5 uur

Locatie: Espressobar, Kerkstraat 96 Amsterdam

Prijs: 70,-

Boek deze workshop
Trainingsruimte in Amsterdam

De Kerkstraat in Amsterdam

Op de Kerkstraat onthullen we de magie achter ons merk – en waarom we houden van wat we doen. Het is een omgeving voor het verkennen van koffie – vanuit alle hoeken – met een café gevoel. Een plek voor het leggen van zinvolle verbindingen met branders en boeren, brouwers en barista’s, klanten en kenners. Een leerschool voor een nieuwe generatie, nieuwsgierig naar opkomende trends en de nieuwste innovaties op het gebied van branden en brouwen.

 

We hebben deze ruimte ontworpen om een ​​inspirerende ervaring te creëren. Elk detail – van de molens tot het tentoongestelde aardewerk – is gemaakt door mensen met een passie voor wat ze doen.

 

Hier vind je uitzonderlijke lokale en internationale koffieproducten en -accessoires – en hoor je onafhankelijk advies van experts.

We creëren niet alleen uitzonderlijke koffie, we creëren buitengewone ervaringen – en we hopen dat je met ons meedoet voor je volgende koffie ervaring.

Wist je dat we ook thee workshops geven?

Bekijk hier onze April.Tea workshop

Wat bieden we nog meer?

Onze koffiebonen

  • Elke koffie een uniek smaakprofiel
  • 7 Year Round koffies
  • Altijd wisselende specials

Apparatuur voor thuis

  • Zet zelf de lekkerste koffie
  • Professionele apparatuur voor thuis
  • Ga thuis aan de slag met wat je geleerd hebt