ZAKELIJK

Hospitality & Service

Toen we in 2001 begonnen, vanuit die garage, leerden we door gewoon te doen. Zelf branden, zomaar de eerste espresso’s zetten; zo ging dat als je wilde pionieren. Intussen zijn we jaren aan ervaring verder, maar nog steeds stellen we ons leergierig op. De beste koffieproducenten, horeca- en apparatuurexperts noemen we met trots onze koffiefamilie.

 

Wij werken samen met mensen die net zo bevlogen zijn als wij en alleen voor het allerbeste gaan.  We branden eersteklas koffies voor ze, trainen barista’s, en voorzien in expertise op het gebied van techniek en apparatuur. Dag in, dag uit is ons streven om de hoogste kwaliteit koffie en thee aan te bieden, zoals niemand anders dat kan.

Restaurants, cafes en coffeebars

We bieden zowel espressomachines te koop aan (nieuw), als te leen (gebruikt en gratis in bruikleen bij een bepaalde minimum afname). Dit ondersteunen we verder met verschillende baristatrainingen die garanderen dat zowel vast als incidenteel personeel op het hoogste niveau kan functioneren, Samen kiezen we  een keur aan koffies die aan verschillende wensen tegemoet kunnen komen.

 

Hotels

In de meeste hotels is er gezien de verschillen in dag-en nachtritmes van gasten continu vraag naar koffie. Van grote batch volumes vereist tijdens het ontbijt, conferenties en evenementen, tot voortreffelijke espresso’s en melkkoffies. Koffie is inmiddels zo belangrijk geworden in de meeste horeca, dat je je echt kunt onderscheiden als je topkwaliteit biedt. Bocca biedt een uniek pakket aan machines, producten, diensten en training dat volledig toegespitst kan worden op de eisen van de hotelsector. Daarbij zijn onze verpakkingen ontworpen om kosten te drukken en doelmatigheid te bevorderen.

Kantoren & werkplekken

Het is moeilijk om een machine uit te kiezen voor koffie op het werk, en dat begrijpen we. Bij zo’n grote inverstering is het belangrijk de juiste optie te selecteren; een solide apparaat dat in rap tempo aan de hoge kwaliteitseisen van medewerkers kan voldoen. Wij garanderen topkwaliteit koffie in combinatie met efficiënte klantenservice – ongeacht hoe groot of klein de werkplek. Ons aanbod varieert van espressomachines tot compacte ‘boon-tot-kop’ apparatuur die voortreffelijke koffies zet met slechts één druk op de knop. Makkelijk in gebruik, makkelijk schoon te maken, en supersnel. Blije werknemers = blije werkgevers.

 

 

 

 

Neem contact op

Vul onderstaande velden in en we nemen zo snel mogelijk contact op. Iedereen kan genieten van Bocca! 

We hebben jaren ervaring in het voorzien van cateraars met het hele pakket: machines, producten, training, service en support. We helpen jou te bouwen aan je reputatie en klantenbestand.

De beste apparatuur voor de best gezette kop

Door de jaren heen hebben wij ontelbaar veel zetmethoden en daarbij behorende apparatuur en gadgets uitgeprobeerd, altijd op zoek naar het beste wat er te vinden is. We weten wat werkt, en wat niet. Ook hebben we sterke banden opgebouwd met zeer betrouwbare service partners, waardoor we altijd onafhankelijk kunnen adviseren welke apparatuur binnen jouw bedrijf (en budget) zou passen.

Een selectie machines waar we mee werken.

Koffie & Thee Training

Een geweldige kop koffie of thee zetten is een kunst en een techniek. Ons deskundige team kent de geheimen van het vak, is uiterst gespecialiseerd, en kan op gedreven manier van jouw personeel excellente barista’s en theemeesters maken. We staan ook altijd klaar om verder te trainen of bij te spijkeren waar nodig.Om een afspraak te maken voor personeelstraining, mail naar workshop@bocca.nl .

 

Ben je geïnteresseerd in het supporten van de kinderen van onze koffieboeren? Vraag ons salesteam naar het Suke Quto School project!