MENU
0

ook bocca schenken?

We zijn ontzettend trots op het feit dat we door de jaren heen op zoveel verschillende plekken Bocca klanten hebben mogen verwelkomen. Espressobar, lunchroom, hotel, restaurant of kantoor - Het is ons in principe om het even. Waar we wel heel veel waarde aan hechten zijn twee kenmerken die al onze partners bindt - een hart voor kwaliteit en de wens dit te vertalen naar hun koffie.

Wat kunt u van ons verwachten als koffiepartner?

Kennismaking & Proeverij

Wanneer wij een aanvraag ontvangen, zal een van onze accountmanagers altijd als eerste contact opnemen om een proeverij met u in te plannen. We zijn tijdens deze proeverij vooral geïnteresseerd in elkaar leren kennen en uitvinden waarnaar u opzoek bent, om zo samen te beoordelen of onze koffies én werkwijze in dit plaatje passen.

Apparatuur & installatie

Investeren in de juiste apparatuur is een hele belangrijke en spannende stap voor iedere ondernemer. Ons team bestaat daarom uit mensen die u op dit gebied van onafhankelijk advies kunnen voorzien en de meest betrouwbare en kundige (service)partners aan u kunnen verbinden. Wanneer de keuze gemaakt is, zullen wij het bestellen en organiseren van de installatie op ons nemen.

Training personeel

Onze trainers hebben alle kennis, ervaring en het enthousiasme in huis om u en uw personeel experts op het gebied van koffie te maken. Voorkennis over koffie is dus geen vereiste, maar we verwachten wel de bereidheid om tijd en energie in het vergaren van de juiste kennis te steken. We vinden het belangrijk dat voorafgaand aan de opening/overgang al het verantwoordelijke personeel in ieder geval drie typen trainingen heeft doorlopen. Hierna blijven trainingen echter onbeperkt beschikbaar voor zowel nieuw personeel, als gemotiveerde ervaren werknemers.

En dan?

Het hele Bocca team zet zich iedere dag in voor maar één ding: u faciliteren om de mooiste en meest continue koffie beleving neer te zetten. Hiervoor sourcen wij enkel "specialty grade" bonen, branden we dagelijks vers, voeren we grondige kwaliteitscontroles uit, testen we eindeloos de recepten voor nieuwe koffies in onze bar en zijn zowel onze accountmanagers áls bezorgers your man bij allerhande vragen of problemen. Ja, dat is hard werken, maar boven alles; ook echt heel erg leuk.

Email sent successfully

Contactformulier

Benieuwd wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Wij ook! Stuur ons een berichtje via onderstaand formulier, of loop even binnen bij onze store!

Achternaam
E-mail
Mobiel
Plaats
Naam Bedrijf
Bedrijf Beschrijving